Nyt site og blog

Her ser du min nye side, hvor jeg er gået over til WordPress på det meste i stedet for mit eget simple PHP kode.

Har samtidigt flyttet min blog til kim.vigrasmussen.dk i stedet for blog.kimilise.dk, og så vil jeg satse på at få lidt liv i den igen. Jeg havde ikke fået skrevet indlæg i den siden 2007, så nu er den helt nedlagt, men dog tilgængelig på Internet Archive.

Jeg vil prøve at skrive lidt om mine tanker.. ja hvad skal man ellers med en blog, men også om mine oplevelser som IT konsulent. Så der kommer måske lidt forskellige tips her på en lidt anden måde end min wiki.

Så det jeg kan komme til at skrive om er noget med Windows Server 2008 R2+, Microsoft Office 365, Powershell og i den dur, samt Open Street Map som jeg går en del op i. Så har jeg da tænkt mig at skrive lidt om digital streaming i hjemmet, og det kan da ikke udelukkes der kommer et enkel indlæg om FDF 🙂

Mine forskellige undersider er også flyttet, men har ikke fået lavet så meget om i designet endnu, men det kommer nok. Så derfor ser fx mit CV lidt “mærkeligt” ud i forhold til denne side.

Det var det for nu 🙂