Solceller – uge 1

Så har jeg haft solcelle anlægget sat til en uges tid, lad os se hvad den har produceret i den tid…

Mit normal el-forbrug på en måned svinger mellem 150 – 200 kWh, alt efter hvor mange servere/NAS osv jeg har tændt.

Der er produceret over 86 kWh på denne uge, så det vil jeg sige er ret godt.

Kan vist ikke være utilfreds med det 🙂

 

Med nettomålerordningen og en el måler med 2 tælleværker er det ikke længere helt nemt at udregne sit egentlige el-forbrug. Hvor man før jo bare kunne se på måleren hvor meget strøm der er kommet ind fra el-nettet og så regne forskellen ud og så havde man sit forbrug. Skal man i dag kigge på tæller 1 (det man har købt), tæller 2 (det man har solgt) og solcelle inverteren.

Syd Energi (som er det selskab der levere el hvor jeg bor) har en fin beskrivelse og tegning af hvordan man skal regne det ud, samt hvordan man regner ud hvor meget af strømmen der er fra solcelle anlægget.Ja, det er jo logisk, men kan være lidt svært lige at forstå hvordan, men læs den igennem et par gange 😀

0 Comments on “Solceller – uge 1