Lokationsbaserede spil – Ingress

Start med at læse mit forrige indlæg om lokationsbaserede spil, hvis du ikke allerede har læst det, for at få en kort beskrivelse af Ingress spillet, og andre lokationsbaserede spil.

Ingress kan kort beskrives som et spil hvor det gælder om at “overtage verdensherredømmet”, ved at linke portaler så der dannes felter enten af “de gode” eller “de onde”. Det kan nævnes at det som regel står meget lige mellem de grønne og blå i spillet med hvem der har kontrol med mest, men der er da udsving engang i mellem når der bliver lavet store felter forskellige steder, men de tages nok ofte ret hurtigt ned igen af modstanderne. Ja som det er nu er det faktisk et slags uendeligt spil.

Med min stadig korte erfaring med Ingress vil jeg sige det er sjovest når der er en rimelig lige kamp i lokal området, så begge grupper er nogenlunde lige opsat på at have det i sin farve. Ellers er det jo for nemt for den ene gruppe bare at have det altid i sin farve, så tænker jeg det må blive lidt kedeligt. Så kan man ikke på samme måde spille lidt i hverdagen, men er nød til at tage en tur til et andet område med andre portaler og mere aktivitet.

Kan læse på Google Plus grupperne, se link længere nede, at nogle stopper eller nedsætter deres spil aktivitet, fordi de er kommet i pt højeste level (8) og dermed sådan set ikke er mere for en selv at kæmpe for, udover det selvfølgelig er nemmere at nedlægge modstandernes portaler. Mon ikke Niantic Labs (Google) kommer med flere levels, en fraktion/gruppe ekstra, eller ekstra godter til spillere i level 8 engang i fremtiden for at fastholde spillerne, Ingress er jo stadig i “lukket” beta.

Hvis man allerede, som mig i nogen grad, bruger fx Munzee og Geocaching (se forrige indlæg, der kommer senere selvstændige indlæg for de 2) for at se nogle spænende steder i landet, kan Ingress være en ekstra ting at tage sig selv efterhånden som flere og flere portaler bliver godkendt. Samt hvis man er lidt kunst interesseret da portalerne ofte er kunstværker eller spænende bygninger. Jeg har endnu ikke deltaget i nogle Ingress events, så jeg kan ikke udtale mig om den “sociale side” af spillet, for det er der bestemt også. Indtil videre har jeg kun mødt et par andre Ingress spillere når de var i mit lokal område samtidigt med jeg var ude og spille, og det gør det noget nemmere at en højere level spiller kommer og hjælper en med at stige lidt i level.

Ja så det er en god måde at komme ud i naturen og få lidt frisk luft 😀 Jeg har stadig et par invites til Ingress, hvis det har interesse.

Og bare rolig hvis det lyder lidt mærkeligt/svært, det første man skal i gennem er en grundig træning hvor man prøver at hacke, bombe og linke portaler 🙂

Danske Google Plus Ingress grupper:

God fornøjelse!

0 Comments on “Lokationsbaserede spil – Ingress