Lidt tanker om Ingress m.m.

Ja der har været lidt stille her, men lad mig se om jeg kan få lidt gang i bloggen igen 🙂

I mellemtiden er jeg blevet level 8 i Ingress, det højeste mulige lige nu. Ja det er faktisk 2 mdr. siden. I forhold til de sidste 1-2 mdr. op til jeg blev 8’er har jeg dog ikke været ret aktiv siden som jeg kunne have været. Det er dog blevet til nogle gode felter forskellige steder og en del portaler indsendt.

En ny ting i Ingress scanner app er Agent tabben:

Ingress_Agent_06-10-2013

Hvor man kan se lidt forskellige statistikker for sit spil, det er meget sjovt for os nørder. Det er dog en smule træls den ikke har talt med fra dag 1. Jeg har fx lagt en del flere felter ned end 8, men så er det jo bare om at komme i gang fra nu af.

Som jeg var lidt inde på i forrige indlæg ser jeg lidt Ingress som et slags evigheds spil, og derfor kan det jo godt blive en smule kedeligt da der jo ikke på den måde er noget “fremskridt”. Men det er næppe meget anderledes i andre slags “Massively multiplayer online game”. Dog er det stadig lidt sjovt at se om man kan overtage et område, og tænke lidt fx kan man tage en portal længere væk, og dermed tage hele det område man gerne vil lave sin farve (BLÅ).

Efter jeg er begyndt at spille Ingress, eller skulle man sige dyrke?, er der endnu en ting at tjekke når jeg vil køre en tur et sted. I forvejen tjekker gerne for Geocaches og Munzees, men nu skal der altså også tjekkes for Ingress portaler så det er lige med at huske det hele 🙂