Logitech Harmony Touch – En anmeldelse

Har haft en Logitech Harmony Touch i et par ugers tid nu, så vil komme med en “lille” anmeldelse af den.

I dag har jeg fjernbetjeninger til LG TV, Denon receiver, WD TV Live, Samsung BluRay/Harddisk optager og en Denon DVD afspiller jeg dog ikke bruger ret meget:

old-remotes

Det fylder jo en del, og er lidt besværligt: For at se Netflix på WD TV Live, skal receiver og TV også tændes og indstilles til den rigtige indgang. Altså 3 fjernbetjeninger jeg skal have fat i bare for at se Netflix.

Med Logitech Harmony Touch kan jeg nøjes med et enkelt klik på touch skærmen og den sætter det hele i gang og efter kort vente tid er Netflix i gang 🙂

De helt basis tænd og sluk af enheder er hurtigt opsat via myharmony.com, men for at få den til at starte Netflix på WD TV Live skulle der lidt tilpasning til:

Logitech Harmony Touch Netflix

Først ændrede jeg på WD TV Live så “0” åbnede Services, så kunne jeg få Logitech Harmony Touch til at gå ned og hen til Netflix ikonet, trykke og så starte Netflix.  Lækkert 🙂 Der skulle sættes et par sekunder vente tid ind mellem nogle af sekvenserne for at tage hensyn til WD TV Live lige skal opdatere interface visning.

Hurtigt fik jeg dog et andet problem: Hvis jeg ikke gik direkte i seng efter Netflix kiggeri og ville se TV igen, så slukkede Logitech Harmony Touch godt nok WD TV Live og receiveren, og forsøgte at sætte LG TVet tilbage på TV, men den skiftede i stedet til en forkert indgang (den næste i rækken). Det fik jeg løst ved at sætte et tryk på TV/Radio knappen ind i TV aktiviteten, og det har endnu ikke givet andre problemer.

Endnu en lækker ting ved Logitech Harmony Touch er at ikonerne til både aktiviteter og TV kanaler kan tilpasses:

Logitech Harmony Touch front

Jeg har fundet flere ikoner på IconHarmony. Der kan også findes TV logo ikoner på LyngSat. Ellers kan de også laves selv i 140*140 px, har lavet en fil her med de ikoner jeg har brugt både fra IconHarmony og hjemmelavet.

En lille note om TV indstilling: Logitechs database over hvilke TV kanaler der er tilgængelige var ikke helt opdateret, de nye DR kanaler og TV2 Fri manglede fx når jeg valgte Stofa i Billund. Men man kan heldigvis lade være med at vælge noget og selv tilpasse alt. Nu i stedet for at flytte rundt på kanaler efter søgning kan man bare opdatere kanal nr på Harmony Touch i stedet, hvilket jeg umiddelbart finder nemmere.

I de nu 3 uger jeg haft fjernbetjeningen har jeg efter den første fulde opladning kun ladet den 2 gange, og først gang var efter 1,5 uge. Så det synes jeg virker rimeligt, jeg var nervøs for den skulle sidde i laderen hver anden dag (groft sagt) og så ville jeg nok ikke komme til at bruge den ret meget. Det er selvfølgelig afhængig af brug og lys indstillinger. Læs et af mine tidligere indlæg hvis batteri tiden er for kort 😉

Så alt i alt er jeg glad for den, kan godt få en anbefaler her fra 😀 Til sidst et par links til andre anmeldelser af Logitech Harmony Touch som er værd at læse:

2 Comments on “Logitech Harmony Touch – En anmeldelse