10 år med geocaching

I går den 4. september var det 10 år siden jeg fandt min første geocache, som i øvrigt stadig er aktiv. Det blev fejret ved at bl.a. at finde Vandbærer på Isbjerg samt bonussen lige udenfor Varde, i øs regnvejr sammen med Ida. Vi fandt et par ekstra bagefter, men var allerede da vi var færdige på Isbjerget ret gennemblødte. Så det blev kun til lige under 2 timer med caching, det var også nok 🙂

Fornyeligt rundende jeg også 1300 fund, havde ellers tænkt på det skulle passe med jubilæet, men sådan gik det ikke. Da jeg startede i 2005 var der kun gemt ca. 1100 caches i hele Danmark, og der var ingen der havde fundet 1000 caches. I lang tid var det en stor ting at komme i “Klub 1000“, den kom jeg først i sidste år. I dag er det jo meget nemmere at få mange fund med over 30000 aktive caches i Danmark. Dog rigtig mange som “bare” er lagt ud så man kan finde mange på kort tid. Jeg har jo heller ikke været den mest aktive altid, det tog mig fx til sommeren 2008 at finde nr. 100.

Helt klart en hobby der kan anbefales, man ser steder man ellers ikke ville og kommer til at løse nogle forskellige og sjove opgaver. Hvis man har smartphone er det nemt og gratis at prøve det af med disse apps. Go’ fornøjelse 🙂