Geocaching den 29. februar 2016 – Fanø

Her kommer en lille beretning om den geocaching tur vi (4 stk) var afsted på den 29. februar 2016.

I anledningen af at der kom 2 souvenirs der kunne tages denne dag og i weekenden op til, hvoraf den ene kun ved at deltage i et event den 29., var der rigtige mange events, ja hele 43 stk i Danmark. Det er vist rekord. Kun to af disse var et CITO event (samle affald), så for mange blev det lidt en sport at kunne nå så mange forskellige geocaching typer/ikoner på samme dag.

Og det var da også lidt vores plan for dagen. De 3 andre på holdet startede med 2 events fra kl 7, jeg sluttede mig til kl 9 med CITO eventet. Vi fik samlet lidt ind, men mange var gået efter kort tid så vi tog også videre til Fanø færgen, som vi lige præcist nåede til en tidligere afgang end først planlagt. Det var ret tåget, selvom der ellers var lovet solskin det meste af dagen, men vi kom over uden problemer 😀

Derefter tog vi direkte til Fanø Letterbox, som bød på en god lang gå tur, en lille fejl i starten blev hurtigt rettet, ellers var der faktisk ikke de helt store problemer med at finde frem. “Kun” lidt vand der skulle forceres:

Fanø Letterbox 1

En Wherigo og nogle traditionelle blev det også til inden turen gik mod EarthCachen Vadehavet Fanø, hvor der lige skulle findes en vej ned på stranden, vi var ikke klar over man måtte køre på stranden. Det var også ved at være 10 år siden øen var blevet besøgt sidst.

Vi indtog frokosten i nærheden af Pælebjerg, det passede med et par cacher vi manglede og der var en fin sø vi kunne spise ved. Og nogle træer der ikke helt vidste hvad de ville 🙂

Fanø træ

Derefter gik det direkte mod en lille nem og kort multi, men den lykkes ikke efter rimelig lang tid at finde – desværre. Så vi manglede jo stadig en multi, og jeg manglede stadig events, så vi tog mod færgen igen.

Efter event i Sædding centret var der heldigvis blevet frigivet en multi lige nærheden så den var hurtigt hjemme, og vi forsatte til Oksbøl til endnu et event hvor der kom 2 nye caches og vi fik æblekage. Dejligt med sådan en lille pause på dagen.

Herefter gik det mod McDonalds til mit sidste event for i dag (de andre 3 tog et bagefter også, men jeg skulle hjem i den modsatte retning). Så vi endte med alle 8 forskellige typer, faktisk er der jo kun mega og giga event der stadig kan laves nye af. Webcam og virtuelle er der kun nogle få tilbage af i Danmark da de ikke må laves mere, og dem i nærheden havde jeg fundet begge. Men der var flere som havde været på en længere tur rundt i Danmark for at få 10 forskellige.

Alt i alt en meget fin tur, lidt meget kørsel og vi så de samme mennesker flere gange, men sådan er det jo, så er man jo ikke helt alene om at være lidt tosset! 😀

Før:

gc-types-1

Efter:

gc-types-2